Dominykas_Miguel 4.644 Pranešti Paskelbta Kovas 29, 2018 1. Jūsų slapyvardis mūsų projekte (Vardas_Pavardė): Dominykas_Miguel2. Apie, ką susijusi Jūsų siūloma idėja? (trumpai): Forumo išbūtas laikas3. Jūsų siūlomos idėjos aprašymas: Mano idėja būtų tokia jog forume būtų laikas kuris būtų skaičiuojamas kaip esi prisijungęs forume4. Kuo ši idėja bus naudinga mūsų tinklapiui?: Visi moderatoriai sėdi forume ir nežino kiek laiko praleidžia ir ne tik moderatoriai bet ir paprasti serverio žaidėjai tai būtų smagiau patiems serverio žaidėjams bei įdomiau . http://www.part.lt/perziura/a84f314d92cd84964c2b73c68be239bb580.png ir parašykit UŽ AR PRIEŠ ir kodėl Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
South_West 734 Pranešti Paskelbta Kovas 29, 2018 Realiai aš esu už. Kai būna atrankos į kokį direktorių ir tikrai nori pasižiūrėti kiek laiko praleidi forume. Bet čia tokia smulkmenine idėja tai už. 1 Dominykas_Miguel sureagavo į tai Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Gold_Frostas 34 Pranešti Paskelbta Kovas 29, 2018 Šiame forume toks "hook'as" jau buvo seniau, dėl tam tam tikrų priežaščių jisai buvo išimtas, bet šiaip man jis asmeniškai seniau patiko tai esu už. 1 Dominykas_Miguel sureagavo į tai Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Nojuss_Box 150 Pranešti Paskelbta Kovas 29, 2018 Manau būtų smagu žinoti kiek kitas serverio žaidėjas yra praleidęs laiko forume, aš esu už! 1 Dominykas_Miguel sureagavo į tai Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Dominykas_Miguel 4.644 Pranešti Paskelbta Kovas 29, 2018 Laukiu visų žaidėjų nuomonės apie šią forumui skirta idėją. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Tony_Vayne 103 Pranešti Paskelbta Kovas 29, 2018 Aš sakau už. Kodėl? Todėl kai yra atrankos forume į moderatorius arba kokius direktorius ar komandos narius, visada būna klausimas kiek praleidi forume. Tai va pasižiūri ir fsio. Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Barry_Church 882 Pranešti Paskelbta Kovas 29, 2018 Ne lol. Useless statistika, kurią labai nesunku itin norint bugint paliekant afk userį forume. Aš asmeniškai tikslo tokio dalyko irgi visiškai nematau. Jei tu pastebi - parašyk, aš gal aklas Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Dominykas_Miguel 4.644 Pranešti Paskelbta Kovas 29, 2018 Kam įdomi mano idėja forumui prašome komentuoti UŽ ar PRIEŠ bei argumentuoti kodėl Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Mister_Inx 88 Pranešti Paskelbta Kovas 29, 2018 Už,nes anketose dažnai tokie klausimai būna ir parašai tarkim 3val,o nežinai ištikrūjų kiek Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Dominykas_Miguel 4.644 Pranešti Paskelbta Kovas 29, 2018 Laukiu dar daugiau nuomonių apie šią forumui skirta idėją! Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Mune_Bondas 52 Pranešti Paskelbta Kovas 29, 2018 Aš už, tikrai reikalinga ir įdomi idėja norint pamatyti kiek esi laiko išbuvęs, bet ši idėja buvo siūlyta ir ankščiau tik nežinau kodėl nebuvo įgyvendinta Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Dominykas_Miguel 4.644 Pranešti Paskelbta Kovas 30, 2018 Laukiu dar daugiau nuomonių apie šią idėją Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Dominykas_Miguel 4.644 Pranešti Paskelbta Kovas 31, 2018 Daugiau sulauksiu nuomonių apie šią įdomią forumui skirta idėją? Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Powerful_Pain 1.029 Pranešti Paskelbta Kovas 31, 2018 Tiesą pasakius, čia galima susidaryti tokia nuomonę, jog iš šios įdėjos galima mąstyti dvėjopai, tai yra neigiamai ir teigiamai. Iš vienos pusės, kam to reikia? Jug niekas nekreipia į tai demėsio, o iš teigiamos - Vis dėl to, įdomiau jeigu rodo laiką. Nežinau tikrai, nuomonės neturiu, bet man rodos, kuo daugiau naujovių, tuo daugiau, tad šiuo metu aš UŽ. 1 Dominykas_Miguel sureagavo į tai Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Griffin_Opps 4.468 Pranešti Paskelbta Balandis 1, 2018 Nereikalinga, koks skirtumas kiek praleidžia? Aktyvumą parodo pranešimai, komentavimas ir kt. Ką parodytų ši sistema? Palieki forumą prijungtą ir sėdi, laikas eina, kimarini. Beviltiška būtų pakeisti, o privalumų nėra, tad būsiu prieš. 1 Bmw_Andrius sureagavo į tai Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Rytis_Carbon 4.077 Pranešti Paskelbta Balandis 1, 2018 Man realiai visiškai vienodai, vis tiek senbuviai būtų pirmose vietose ir iš to jokios naudos. Bet, atsižvelgus į kitų nuomones esu UŽ, visgi gal kažkiek pagyvintų forumą, nors ir iš to jokios naudos. 1 Griffin_Opps sureagavo į tai Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius
Kevin_Sanchez 4.801 Pranešti Paskelbta Balandis 3, 2018 For fun toks dalykėlis, tačiau šiai dienai nemanau, jog yra labai aktualus ir reikalingas. Jeigu reikės ar renkant direktorių, ar komandos narį, ar kitoms priežastims - Edgaras pažiūrės. 2 Powerful_Pain ir Greg_Slokittik sureagavo į tai Dalintis šiuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Dalintis per kitus puslapius