Jump to content
Kenny_Silver

Dėl sa:mp

Rekomenduoti pranešimai

Skiltyje galiojantis anketos šablonas:

1. Kokia iškilo problema?: Pirmąsyk įjungus sampą, jis nepasijungia, tiesiog rodo kaip veikiančią programą task manageryje bet nieko neišmeta, jokio logotipo apačioj ar kažko panašaus. Perjungus iš naujo veikia, tačiau baisiai lūžinėja, kas 5 sekundes nudropina framai. Išjungus sampą po antro karto visos kitos programos ir žaidimai dažniausiai nesiekia 30 fps.
2. Kuo plačiau apibūdinkite iškilusią problemą: ^^^
3. Komentaras (kaip sprendėte problemą) (nebūtina): Bandžiau pravalyt kompą, išjungt visas programas prieš jungiant, ištrint modus/perinstaliuot visą žaidimą. Tikrinau memory usage, pajungus ir po pajungimo dažniausiai 100% būna.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis per kitus puslapius

Task manageri ir man budavo kad rodydavo bet isjungus per task manageri viskas pasijungdavo . Jeigu iskart nepasijungia nueik I regedita ten kazka daryk nauja launcher gta.sa exe siuskis ar kazka . O del fps limiteris visu pirma gali but pajungtas arba rezoliucija valgo arba dar kazka . Pamegink dar nodust isirasyt ir fps unlockus ir boostus . Jei ka kennysai susisiek su manim per ts pameginsiu labiau padet :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis per kitus puslapius

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar


  • Aktyvių narių   0 nariai

    No registered users viewing this page.

×