Jump to content
David_Edyionii

edyionii pasiekimai

Rekomenduoti pranešimai

4bd17ed3930c487d283d49873cb515a8198.png

Sveiki, retai bepasirodau čia, todėl sumąsčiau palikti savo pasiekimų kampelį forume, jog būtų bent kažką prisimint!

TUNINGINIŲ pavaduotojas

Turėjau šias pareigas tuo metu dar direktorius buvo Jack Menco, šių pareigų siekiau, nes norėjau įrodyti, jog esu vertas tų pareigų, norėjau pasižymėti ir užsitarnauti pasitikėjimo iš aplinkinių

Sekančios pareigos buvo FŪRISTŲ pavaduotojas

Dar puikiai pamenu, kaip su John Moron konkuravom dėl pavaduotojo pareigų ir tada jas gavom abu, iki šiol smagu prisimint tuos laikus, ilgai neišėjo pabūt pareigose, nes su direktoriumi (Dovis_Nesakysiu) šokom į kitą frontą.

SWAT pavaduotojas

Tik atėjęs į firmą užsimotyvavau pasiekti SWAT pavaduotojo pareigas, nes tuometinis direktorius (Kuolas Tube) buvo realiai teisėsaugos senas vilkas, iš tos pačios Lietuvos pusės buvom, pradėjom gan gerai sutarti, direktorius nebuvo vienas iš aktyviausių, nes problemos, darbai, reikalai, puikiai suprantu, rinkdavau darbuotojus ir lėkdavom į atgrobimus, tais laikais dar pamenu gan puikiai sekėsi viskas, tik lemtingas GANGWAR pakišo koją, nes prisiveikiau su .sr :) Tai tiek žinių

DYLERIŲ pavaduotojas

Realiai norėjau pasiimt kokias pareigas dar pajudėt šiek tiek, tai gavau šansą iš Abrikoso Weed pasireikšti šiek tiek, esu dėkingas, nes realiai atrakinai vartus į sėkmę man. x)

0c1ae4049c330bc099002c335d9afc0c369.jpg

3eb443e4dec2abf45e3f283feb99a92c860.png

DYLERIŲ direktorius

Atėjo momentas kai sumąsčiau išbandyti savo jėgas firmos lyderio kėdėje, tais laikais buvo dar Vidma Regnos ir Jack Evans DP, tai tikrai esu dėkingas jiems už suteiktą galimybę pasireikšti ir pasikrauti savo patirties bagažą. Buvo tikrai smagu, tik labai greitai dingo motyvacija žaisti, užimti pareigas.. Per tas dienas spėjau su chebra daug ką nuveikt, apačioje paliksiu porą memories :)

PqEA9.png

IRHa0.png

wVLKo.png

WiBeH.png

0x64r.png

fveYE.png

cHynl.png

RtMDR.png

HheHL.png

IUN6n.png

O čia šiek tiek trumpiau viskas :)

PdMmq.png

8FgXr.png

ejaiC.png

PqEA9.png

Sekanti viena iš paskutiniųjų mano vietų pareigose yra gaujos įkūrėjas

tpjin.png

Turėjau realiai #chapter1 ir #chapter2, per tuos laikus buvo sėkmių ir nesėkmių, rimtų kovų, pralaimėjimų, laimėjimų, taip pat laikas parodė kuom iš tikrųjų galima pasitikėti, o kas yra tiesiog dviveidžiai, daug nerašysiu kam įdomu šokit į temą, paskaitysit, pažiūrėsit galerija

Patirties bagažas nėra didelis, bet į bagažinę telpa, tai tiek žinių, turbūt visur sudėjau taškus ant i, susitiksim kažkada turbūt, arba ne :) Linkėjimai visiems

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis per kitus puslapius
prieš 6 minutes(-čių), Lauriss_Samper rašė:

hE0cELP.png

Tik tiek 

aišku, buvo tikrai smagu tais laikais kai literaliai visą servą užvalde buvom :D kiek free banu gauta buvo, ajajai 

sadly pasiplovei išėjęs ridos kelt : ) aciu uz rasini, tikrai idomu buvo.

tiek ziniu, jog dziaugiuosi jog visai isejau ir pasitraukiau is visos sitos sampo temos :)

tiesiog kartais smagu prisiminti kaip leidom laika ir laikem virsu, tik atejo laikas kai pasukom skirtingais keliais, vadinasi taip ir turejo kortos sukristi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visada buvom skirtingose barikadu pusese, skirtingose xebrose, tai kazkaip visada neigiama paveiksla apie tave piesdavau, bet cia cj del to, kad bereiksmis prakaito liejimas serve vyko tuomet is mano puses. siaip is forumo visai laid-back ir idomus zmogus atrodai.

tikejausi kiek issamiau, bet yra kaip yra, saunu, kad tiek pasiekei, sekmes, kad ir ka tu bedarytum.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 5 minutes(-čių), Rokas_Swaggg rašė:

maždaug visad ėjom už tą pačia pusę, kartu judėjom, smagu būdavo pasikapot prieš tuos fūriokus ir šiaip kitus gangsterius

gal dar ne pabaiga?

judesys konkretus būdavo, o dėl pabaigos nežinau kaip susidėlios ateitis, kaip kortos sukris :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dvi nuomonės iš mano perspektyvos ir aplinkos svaidydavosi apie tave, viena iš jų, kad esi šaunios personos bahuriukas ir, neieškai žodžio kišenėj. Kita perspektyva, jog esi labai pasikėlęs ir susireikšminęs pacukas. Nežinau, asmeniškai nuomonė apie tave būtų iš pirmosios perspektyvos, kiek žinau, visuomet gražiai ir taikiai bendravom, neturėjom jokių įkandimų. Apie pasiekimus, geriausiai įmenama asmeniškai man buvo Cali Cartel gauja, kadangi prieš ją man ir teko akis badytis. Šiaip, džiaugiuosi už tave ir tavo pasiekimus, tik kiek abydna kad pabėgai iš projekto. Ačiū už raštą, smagu buvo paskaityt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir Rytis minėjo, yra dviejų pusių žmonių nuomonė apie tave. Asmeniškai, niekad lyg ir nesipykom, kad ir buvom skirtingose pusėse nors ir nepatikdavo kai kurie tavo sprendimai. Esi pakankamai tvirta ir savo žodžio besilaikanti asmenybė. Gaila, jog šie pasiekimai trumpai aprašyti, tačiau viskas labai lengvai persiskaitė. Galbūt sulauksiu ir Blogų skiltyje? o.O 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
On 2021-06-18 at 10:54, Saras_Gurry rašė:

Gaujose su manim buvai nuo senų laikų, tai tik geros nuomonės, sėkmės realiam gyvenime, laikas ties juo ir judėti.

Dėkui, tau irgi sėkmės gyvenime, teisingi žodžiai x) „sėkmės realiam gyvenime, laikas ties juo ir judėti.“

On 2021-06-18 at 12:49, Rytis_Carbon rašė:

Dvi nuomonės iš mano perspektyvos ir aplinkos svaidydavosi apie tave, viena iš jų, kad esi šaunios personos bahuriukas ir, neieškai žodžio kišenėj. Kita perspektyva, jog esi labai pasikėlęs ir susireikšminęs pacukas. Nežinau, asmeniškai nuomonė apie tave būtų iš pirmosios perspektyvos, kiek žinau, visuomet gražiai ir taikiai bendravom, neturėjom jokių įkandimų. Apie pasiekimus, geriausiai įmenama asmeniškai man buvo Cali Cartel gauja, kadangi prieš ją man ir teko akis badytis. Šiaip, džiaugiuosi už tave ir tavo pasiekimus, tik kiek abydna kad pabėgai iš projekto. Ačiū už raštą, smagu buvo paskaityt.

Dėl pasikėlimo ir susireikšminimo tai manau trūko didesnio bendravimo su manim, tiesiog gal iš šono tokio nuomonė susidarė :) Dėkingas už nuomonę x)

prieš 23 valandas(-ų), Bass_Boster rašė:

Kaip ir Rytis minėjo, yra dviejų pusių žmonių nuomonė apie tave. Asmeniškai, niekad lyg ir nesipykom, kad ir buvom skirtingose pusėse nors ir nepatikdavo kai kurie tavo sprendimai. Esi pakankamai tvirta ir savo žodžio besilaikanti asmenybė. Gaila, jog šie pasiekimai trumpai aprašyti, tačiau viskas labai lengvai persiskaitė. Galbūt sulauksiu ir Blogų skiltyje? o.O 

Tiesa, nors ir ėjom už skirtingas puses, vis tiek sutardavom ir rasdavom bendrą kalbą tarpusavyje :D Dėkingas už nuomonę, jei rasiu laisvo laiko pasistengsiu kažką pasireikšt ir blogų skiltyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Aktyvių narių   0 nariai

No registered users viewing this page.