Jump to content
Griffin_Opps

G. O, thank you for the memories

Rekomenduoti pranešimai

Na, pernelyg jau daug emocijų neplūsta rašant atsisveikinimo žodžius. Kiek ir banalu iš tikrųjų atrodo, tačiau jaučiu pareigą tinkamai su bendruomene atsisveikinti, nors ir bendruomenės branduolyje niekada nesijaučiau kaip pilnai vertinamas. Visi čia žaidėjai yra susikūrę savo istoriją ir tiek. Nieko nekaltinu, nieko neįtakotas tiesiog priimu sveiką, protingą sprendimą. Gaila iš tiesų laiko praleisto, tačiau, kad ir kaip kvailai skambėtų keistai malonu išlikti su projektu, su kuriuo esi užaugęs skaičiuoti paskutines dienas, valandas, minutes. Galbūt aš ir klystu, duok Die Jums dar pavyks iškilti. Šiokią ar tokią pagarbą iš tiesų kiekvienam bent kažkiek jaučiau, tačiau savo plepalais kartais ir susigadinote tą pagarbą (o kam jį rūpi).

Padėkos žodžius norėčiau ištarti savo visai LMG.lt projekto komandai ir noriu perduoti linkėjimus tiems, kuriems aš čia esu lyg trečia koja. Tai Jūsų problema, tačiau ačiū už dėmesį ir pykti, kurį išmokau sugerti ir išmesti tą pačią sekundę pro langą. Vis dar ačiū @Max_Tosha, kuris ir suteikė pirmas galimybę prisidėti. @Rokas_BIazys už tai, kad buvai tikras bičiulis ir @Koldunu_Vagis apie kurį nuomonę pakeičiau drąstiškai. Negaliu pamiršti ir @Tedis_Ted. Pats žinai už ką esu dėkingas.

Ačiū visiems, kurie prisidėjo prie mano kelionės šiame serveryje. Nieko nepalieku ir tiesiog išeinu nežinodamas kas su projektu įvyks ateityje. Smagaus žaidimo LMG5 projekte, kurį ketinate jį žaisti. Nemėgstu atsisveikinti ir sakyti visam, tačiau šį kartą, matyt, kad iš tikrųjų aš rimtai ir rašau pirmą kartą ir visiems laikams. Apsilankyti - apsilankysiu, esu laikomas nostalgijos, tad natūraliai kartais prisijungsiu pastebėti, kaip vis dar žygiuojate ar šliaužiate.

Sėkmės projektui vis dar vystytis, kad ir kaip tai skamba naiviai. Na, galbūt kažkas ir iškils į paviršių. Projektas man padėjo ir augti kaip asmenybei, tas laikas praleistas šiame projekte ne visiškai atsipirko, tačiau veltui taip pat negalėčiau pasakyti. Linkėjimai tikriems, purviniems, patys viską puikiai žinot. Ne visi esat tokie durni, kaip kartais priverčiat, kad atrodytų. Ne moralizoti visgi rašau, o atsisveikinti. Stiprybės, kas vis dar čia planuojat žaisti, pagirtinas lojalumas, tačiau labiau noriu palinkėti sėkmės visiems gyvenime ir jo tiksluose. Liepto galas. Šokit, bet ir išnerkit ir eikit savu keliu.

Atsisakiau pareigų oficialiai, tačiau laukiu patvirtinimo, kada nuims pareigas.

Sėkmės!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis per kitus puslapius

Ačiū už viską, brolau. Ilgas kelias kartu firmose, o apie komandą, net nedrįsau galvoti. Džiaugiuosi už Tave ir Tavo pasiekimus, buvo labai malonu komunikuoti, bendradarbiauti ir išlaikyti šiltą bendravimą tarpusavyje. Kaip vadovas - savo pareigą atlikai tinkamai. Ačiū Tau už šansą globalaus mod. pareigose. Sėkmės gyvenime, moksluose ir visur kur tik eisi. Viso, brolau. (lmg)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 1 valandą, Get_Lucky rašė:

Dėkojame už įdėtas pastangas ir laiką į šį projektą, taip ir neišrinkai tų forumo moderatorių iki palikimo :D

ps sėkmės siekiant tikslų gyvenime ir visur kitur.

Išrinkau, jau seniai išrinkau, tačiau Jason_Franklin neleidžia skirti, nes netenkina aktyvumas. Iš kitos pusės, likau nesupratęs, ko jis tikisi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galėčiau privačiai parašyt, bet galbūt kartu su tavimi atsisveikinsiu ko taip ir nepadariau ir paliksiu dalelytę to, ko norėjo visi, bet nedaviau o ištryniau o ir žinau, kad Tau blogų skiltys ganėtinai svarbios, mėgsti pasidomėt ne tik sakiniais bet tam tikrų žmonių sakiniais, mintimis, tai taip sakant pasimėgauk jeigu kada grįši ne tik į senas žinutes, bet būtent čia:

Kadangi sakei, kad nostalgija yra tas didžiausias aspektas, kuris privertė būti čia, likti čia ir stebėti ne tik iš šono, bet ir iš vidaus, noriu sugrąžinti Tave į pačią pradžią: 
Ne keista, kai buvom dar tik maži vaikai, nežinodami ką reiškia " reputacija ", viskas kas rūpėjo tai po pamokų, darbų, veiklų, bet ko ką tik turėjom gyvenime mest viską lauk, įsijungt kompiuterį ir nertis į sampą? Tie laikai, kai nežinojai nei vieno asmens, nei vieno " verslo nuo nulio " ir kiekvienas +rep, kiekvienas pavėžimas, pinigų gavimas buvo " Aukščiau visko " kas rodės tiesiog spardė butterflies inside to keep playing, keep going and enjoying whatever you do.
Tie laikai, kai susipažindavai su viena, keliomis asmenybės ir jautei trauką. Ir tada ne tik momentai, bet metai keliavo ir iš to vieno, kelių atsirado šimtai. Šimtai ne tik žaidime, ne tik bendravime, bet ir tas pats " palietimas, prisilietimas " reikštis, bendraut, turėt bendrų pomėgių, temų, argumentuot, tie patys blogai, papeikimai, pagyrimai, pareigų siekimai net jeigu ir tos pačios pareigos būdavo prižiūrėtojai. Kaip kas matavo žaidimą, kaip kas norėjo: šilumos ar dėmesio, smagumo ar visiškai pilno " tryhardinimo ", o kas.. tiesiog norėjo visko viename: būt niekuo, bet tuo pačiu metu pažinot visus.

Geras jausmas pasvert pačią pradžią ir pabūt niekuo, o tiesiog mažu vaikigaliu kuris tiesiog su klasiokais varydavo į darbus be pakvietimų, kartais šikdavo kitų dieną daužydamas mašiną ir kaip viskas persikelia į savo paties tobulėjimą, kitų žmonių prisilietimą, palietimą - padėjimą.
Faktas tas - kad kiekvienas čia esantis padėjo vienas kitam. Ar tai būtų buvę pykčiai, nesutarimai, - galiausiai visi davėm patirties vienas kitam, su tais pačiais pykčiais gaudavom motyvaciją tobulėt. Ir keista, bet iš tikrųjų tai ką patirdavom žaidime persikeldavo į tikrą gyvenimą because that's how addictive it was for so many years and for some - still is, sadly.

Kartais pagalvoju... kaip gera būtų ištrint praeitį ir pasilabint lyg būčiau visiškai niekas, tuštuma, o naujas veidas, naujas oras, atgaiva ir galėtum sukurt viską iš naujo. Jokių prisiminimų, jokių klaidų, jokių nesąmonių, o viskas iš naujo. Net jeigu ir padarytum viską lygiai tą patį, kaip ir padarei prieš tai, bet pajaust tą jausmą nepažinojant kitų, Tavęs, pasilabint, pajaust tą pirmąjį nerimą einant pasikalbėt, išsikalbėt, kažką nuveikt ir giliai mintyse pagalvot: " Sheet, someone noticed me for who I am, not for what they want me to be ". And day by day you do something, you feel free and you forget bullshit that's going behind you, - great feeling when you have it, but not when you realize that they(him/her) were fake all the long without having balls to tell the truth, right(M..?:)).
But then again, 0 emocijų ir 0 pykčių, visi darom klaidų, visi norim savo siekių, turim savo tikslų ir galbūt neišmuši kito žmogaus, kad ir kiek bandytum gero duot, galbūt ir mano klaida buvo, kad ant tiek gero norėjau visiems, kad pats patapau tas " blogasis ", nes negalėdamas patenkint vieno, nuvertindavau patį save. And that's how far we came along, kai net neišdrįsau paviešint savo pirmųjų minčių, bet Džimukas pastumėjo ir būtent galbūt dėl jo išgelbėjau someone's life, galbūt iš tiesų padėjau " šimtams " jiems to nesuprantant, nors keista, kai tie kurie nekęsdavo manęs labiausiai at the end padėkodavo už tai ką daviau, tad moralė tokia: Kiekvienas kažką duodam, suteikiam, we just like to be fake, pretend just to get what we want, because we hate sharing, we love getting, sadly.
--
Bet, pabūsiu positive as always, because like flowers - it's beauty at the start, deadly at the end, - toks jausmas, kad visada toks ir buvau, bet kadangi nemokam jau pasilabint, pamiršt praeitį ir pasiklaust, kaip gyvenimai eina, nes tiesiog nemokam pradėt naujos pradžios būsim tik žaliai degančios asmenybės ir +1 asmuo dėl like or whatever, but we never talk, we never catch up, but imagine if randomly you would meet up, what a difference it would make, but life is life; 
I just wanna give flowers to people who after all impacted my talent, leido išsiliet, leido tobulėt, leido lietis, leido paprašyt paslaugos ir perskaityt vieną ar kitą raštą, nes jeigu atvirai - tai viskas ką turėjau, mokėjau, galėjau ir maniau, kad taip galėsiu palikt kitam žmogui džiaugsmą užuot tarp viso to pilkumo, kai net savus " draugus " plėšom į gabalus, kad tik pasinaudot.
Matau daugybę dar asmenybių apsilanko apsidairyt, tikriausiai visi daro, kaip kadaise viena panelė pasakė:
" Galbūt ir nežaidžiu, niekada ir nežadu žaist, bet visada yra noras karts nuo karto ateit, apsidairyt, pažiūrėt kas gero ir ar jeigu mirė projektas ar ne, bet galbūt tam tikros asmenybės dar nemirė ir palieka kažką kas leidžia prisimint ką palikom visi ", tai su šituo tikiuosi galiu palikt ir aš smulkmeniško, ne už tai ką padariau būtent aš, bet su tam tikrom frazėm leist pasinert ir tai ką Jūs arba dėl Jūsų kažkas padarė, net jeigu tai ir ne pats smagiausias įvykis, bet visi turim kažką kas priverčia nusijuokt, nes visi turėjom nesveikiausių rytų, diemų, vakarų, naktų šitam projekte. 
Tad, tikrai, kad nostalgija ir sušildo jausmus ir rodos patį įtikina, tiksliau įtikino gerus keletą metų, kad sugebėsim išlaikyt projektą ir padaryt jį, kaip anksčiau, little did we knew: Augam tai mes, bet ne projektas and.. we change, but the are we are at - doesn't. O ir galiausiai viskam ateina pabaiga, eh?

Labiau ne apie Tave, bet apie visumą Nagli, kadangi padėka ir flowers įteiksiu privačiai as I always did - thank you for being a part though! Galbūt ir nenuveikėm šitam projekte, tiksliau žaidime as much as we did, but as you see - man labiau prioritetas tikriausiai buvo liet, reikštis, būt tikram nei iš tikrųjų spardyt valandas į tai, kur nebūsi įvertintas, kai tuo tarpu aš - galėjau įvertint kiekvieną už tai kokie jie yra, tai padėkosiu, kad įvertinai mane nuo pirmų dienų tuose pačiuose blogose, kaip ir dauguma kitų(Himplio wet Ted blog dream " frazė pramuša iki šiol, bet tuo pačiu metu ir šilta už tuos, kurie palaikė ir tuo pačiu metu palaikiau ir aš, net jeigu tiek aš nevertas jų arba tiek pat jie nebuvo verti manęs, but hey.. Life is life, it's too short to be honest, so less hate - more flowers to those who actually did something beautiful to you, not once and now twice!
And if you can't come and say in private what I did and how important it was to you, it's okay I understand, because reality is - visi giliai širdyje žinom kur melavom, ką šikom o kas kam norėjo geriausio, so value it as much you valued this project, tas pačias pareigas ar visa kita, visi padarėm klaidų, visi buvom messed up, nežinojom ko norėjom ir kiti milijoniai kvailų dalykų kurie išmušė mus iš tikrumo, paprastumo, bet tikiuosi visada atrasit save ir laimę gyvenime! ( Skiriu šita visiems kurie buvo apart of my journey ).

// Tad, matau susilaikei pasakydamas daugiau, tai prašom galbūt aš pabaigsiu už Tave arba duosiu naujos atgaivos skaityt tą patį banalumą, kuris visiems atsibodęs bet tuo pačiu metu toks reikalingas:)

( Malonu matyt Martyno'D tokius žodžius, keep maturing sir and keep doing you! )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 7 minutes(-čių), Tedis_Ted rašė:

galėsiu palikt kitam žmogui džiaugsmą užuot tarp viso to pilkumo, kai net savus " draugus " plėšom į gabalus, kad tik pasinaudot.

Matau daugybę dar asmenybių apsilanko apsidairyt, tikriausiai visi daro, kaip kadaise viena panelė pasakė:
" Galbūt ir nežaidžiu, niekada ir nežadu žaist, bet visada yra noras karts nuo karto ateit, apsidairyt, pažiūrėt kas gero ir ar jeigu mirė projektas ar ne, bet galbūt tam tikros asmenybės dar nemirė ir palieka kažką kas leidžia prisimint ką palikom visi "

Labiau ne apie Tave, bet apie visumą Nagli, kadangi padėka ir flowers įteiksiu privačiai as I always did - thank you for being a part though! Galbūt ir nenuveikėm šitam projekte, tiksliau žaidime as much as we did, but as you see - man labiau prioritetas tikriausiai buvo liet, reikštis, būt tikram nei iš tikrųjų spardyt valandas į tai, kur nebūsi įvertintas, kai tuo tarpu aš - galėjau įvertint kiekvieną už tai kokie jie yra, tai padėkosiu, kad įvertinai mane nuo pirmų dienų tuose pačiuose blogose, kaip ir dauguma kitų(Himplio wet Ted blog dream " frazė pramuša iki šiol, bet tuo pačiu metu ir šilta už tuos, kurie palaikė ir tuo pačiu metu palaikiau ir aš, net jeigu tiek aš nevertas jų arba tiek pat jie nebuvo verti manęs, but hey.. Life is life, it's too short to be honest, so less hate - more flowers to those who actually did something beautiful to you, not once and now twice!
And if you can't come and say in private what I did and how important it was to you, it's okay I understand, because reality is - visi giliai širdyje žinom kur melavom, ką šikom o kas kam norėjo geriausio, so value it as much you valued this project, tas pačias pareigas ar visa kita, visi padarėm klaidų, visi buvom messed up, nežinojom ko norėjom ir kiti milijoniai kvailų dalykų kurie išmušė mus iš tikrumo, paprastumo, bet tikiuosi visada atrasit save ir laimę gyvenime! ( Skiriu šita visiems kurie buvo apart of my journey ).

// Tad, matau susilaikei pasakydamas daugiau, tai prašom galbūt aš pabaigsiu už Tave arba duosiu naujos atgaivos skaityt tą patį banalumą, kuris visiems atsibodęs bet tuo pačiu metu toks reikalingas:)

Susisieksiu asmeniškai, o pacitavau tai, kas iš tiesų yra labai svarbu ir už ko mano akys užkibo. Žinoma, perskaičiau viską. Ačiū, kad esi ir, kad prisidėjai prie mano kelionės. Vienas iš daugiausiai prisidėjusiųjų. ♡

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas, Nagli,

Ačiū Tau labai už Tavo skirtą indėlį į projektą. Puikiai prisimenu tąsyk savo pasirinkimą, kuriuo niekados nesigailėjau ir per visą šį laiką ne tik, kad nenuvylei, bet taip pat ir pranokai lūkesčius. Tikiuosi, kad laikas čia Tau buvo įsimintinas, vertingas. Tikiuosi, kad iš viso to – išsineši kažką sau.

Susitiksime LMG5.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sėkmės kolega, labai buvo džiugu stebėti tavo kadenciją ir matyti kylančią asmenybę. Viso praleisto laiko projektui tikrai nereikia gailėti, nes tai yra puiki stotelė, kurioje kiekvienas asmuo gali išbandyti save ir sukaupti daug naudingos patirties. Ką daug kartų sakiau, tai pasakysiu ir čia, projektas gali atnešti daug naudos gyvenime, jeigu tik sugebi tuo pasinaudoti. Taip, kad geros kloties tau ir kaip Tosha rašė, susitiksim lmg5 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar

• Aktyvių narių   0 nariai

No registered users viewing this page.