Jump to content
Rytis_Carbon

Gražiausios projekto akimirkos

Rekomenduoti pranešimai

LMG.lt - Geriausias SA-MP serveris Lietuvoje

Gražiausi projekto prisiminimai

Sveiki mielieji, kaip žinia, projektas pasiekė nemaloniai žemą tašką Lietuvos sa-mp istorijoje ir, jog pilnai neužmigti - kviečiu visus pasidalinti šioje temoje viskuo, kas iš visų vienuolikos metų buvo asmeniškai Jums gražu, šilta, smagu ir visa kita. Tai yra prisiminimų, gražiausių akimirkų tema, kurioje pasireikšti gali kiekvienas buvęs, esamas projekto narys. Tema rakinama nebus ir yra visiškai neterminuota, pageidautina tik stengtis laikytis forumo bendrųjų taisyklių, joms nenusižengti. Skatinu talpinti įvairiausias nuotraukas, vaizdo įrašus, (nuotraukas pageidautina į imgur.com). Temoje galite reikštis laisvai, jokių anketų, varžymų, tik visiems pažįstamos taisyklės, kurių laikytis privalu. 

Taip pat, viso projekto komandos vardu norime padėkoti už praleistą laiką kartu su (lmg) ir tikimės abipusio nerealaus jausmo kartu. Vienuolika metų kartu - nerealu. Leiskit savo mintimis lietis laisvai, kas sieja mūsų projektą, veiklą, ką nuveikėme visi per įspūdingai ilgą laiką, tikrai ne vienas užaugome su projektu. Tarp jų esu ir aš. Ačiū Jums, čia esame patyrę visko! 

Šioje temoje galite laisvai pasakoti savas istorijas susietas su projektu, gražiausias projekto akimirkas, mintis, dalintis gražiausiomis užfiksuotomis akimirkomis, dalintis tuo, kas Jums atrodo artima širdžiai. Taip pat, būtų įdomu išgirsti ir Jūsų pirmuosius pasirinkimus, kas nulėmė Jūsų pasirinkimą žaisti šiame projekte, kokie pirmi įspūdžiai ir visa kita. Norime išgirsti visų žmonių istorijas, jomis pasidalinti patys ir palikti įspaudą Lietuvos sa-mp istorijoje.

#MesEsameIstorija

forumo mod. vadovybė
rytis carbon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis per kitus puslapius

isimintiniausia akimirka kai pasirinkau zaisti kitam srw ir ten toliau sekmingai rinkau banus uz cytinima nes duxelis esu.

o seip vienos is isimintiniausiu akimirku buvo @Ske_Cas gaujos tiek puentu tiek visu kitu gauju visas veiksmas pas @Martynas_Deejay lygiai tas pats ir pas coacha ir pas qpk visi veiksmai isimintini ;P

PAMIRSAU DRAUGAI..

KAI BUVAU GAUJOJE PAS MUNTI KAZKAS ISPUDINGO BUVO NEZINAU MANAU 300METU PRISIMINSIU KAI SIULE NUPIRKT TASKU..

ir tik noriu pasakit kad @Bass_Boster gereuses iw admin buwo wisu laiku <333

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalis manęs džiaugiasi, kad serveris turės naują pradžią, naują kartą, naujus prisiminimus. Niūru pagalvot, kad ką patyriau per, na, palyginus neilgą laiką, niekada nebepatirsiu vėl. Tikriausiai neatrodo, lyg aš čia būčiau labai daug matęs ar patyręs per šitą 100+ tūkstančių XP surinkimo laiką, tačiau galiu garantuot, kad kiekvieną žaidimo sekundę jaučiau visišką euforiją ir komfortą. Nebuvo tokių momentu, kuriuose serveryje nesijaučiau jaukiai, visi žmonės serveryje draugiški ir padedantys savo būdu. Noriu padėkot savo draugams @Magnus_Wind bei @Gamer_Gty (kuriam vis dar skoloj 2 mil) už prisiminimus, kuriuos visada branginsiu ir nepamiršiu. Taip pat noriu padėkot @Jack_Menco, kad buvo afigėnas tune direktorius berods 2018 metais, tai vienas iš mano pagrindinių prisiminimų serveryje. Galų gale, lieka tik padėkoti kiekvienam žaidėjui, kuris padėjo šitam serveriui tapti visišku geros nuotaikos švyturiu. Ačiū jums ir ačiū tau, LMG, kad man rašant šitą tekstą privertėt trūputėli pravirkt. Gero vakaro chebra, see you in another life (lmg)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kadangi Liko 1h csgo bane tai pasireikšiu. Iškart sakau sorry už klaidas.

Tai viskas prasidėjo nuo 2014 metų pabaigos. Dar su acc Zygi_Mantukas bet ilgai neužtrukau nes nesupratau šio žaidimo esmės, bet po laiko grįžau su slapyvadžiu kūri dauguma manau yra mate Zygis_Budrys. Akimirkų daug, tai pirmasis darbas su pakvietimu. Tune pas Haris_Forsas (tikiuos nickname nesumaišiau), ilgai neišbuvau, nes žolės pūst nemokėjau, o teamspeak atsiuntė brolis, ir daugiau jis man nieko nesiuntė. O paskutinį karta kai kažka siunčiausi iš žmogaus kompas nebeįsijungė ir broliui teko perašinėti windausus :D. Bet Egidijus_Keža su savo gauja, mane įstumė i LMG pasaulį. Pirmas VIP, Admin, žolės putimas per keybinderi, ir čytai :D. Bet kadangi bičiukas uždarė gauja, ir išėjo svetur, tai teko ieškotis kažko naujo. Patekau į fūristų gretas, pas Jamal_Gibson nors jis per atranka priimė 90žmoniu kai buvo galima tik 40, tad buvau tarp tų 50 kurie atkrito nes jei neklystu Kobe ar Haiva pasakė "ka tu čia k00wa darai :D" Tada ėjo pirmasis prižiūrėtojas pas duffa, radijos laidų vedėjo prižiūrėtojo pagalbininkas, bet tenais irgi ilgai neišbuvau, nes brolis dufa pasiuntė per ts... todėl per kita atranka jau grįžau pas Jamali, nuo ten viskas prasidėjo. Visi veiksmai kai daužydavosi kazino VIDEO visi prižiūrėtojai banai, free banai, cytinimas, doneitinimas ir visos kitos juodosios buhalterijos. Tuomet buvau vaikas ir iš visų mokinausi, bet greitai isivažiavau i tą ratą. Kas dar labiausiai isiminė tai. Tadyso Arnoldzio, Himplio, Shadowo, Jamalio, Saro, Swaikos, Forso, Afigeno, ir daug daug kitų eros, nors ir kariaudovo su cytais, banais, bet neforume tai budavo patys geriausi laikai. 

Pirmos pareigos, tai tikriausiai irgi yra isimintiniausia, nes manim pasitikėjo ir davė šansa Liaudis pasireikšti SWAT pavaduotojo pareigose, o po nedaug laiko ir Einaras SWAT direktoriaus pareigose, turbūt nieko geresnio nebuvo nutike gauti savo pirma direktorių. Šiaip labai daug žmonių yra kuriems norėčiau realybej net ranka paspausti ir padėkoti, nes žaidime buvo kaip tikri draugai. 

Net nežinau ka daugiau aprašyti nes yra daug nutike, bet kaip minėjau jau direktoriaus palikime kūri rašiau per kaiką, pats žinai jai skaitai, bet čia kalbama apie PD, bet tiesiog labai esu dekingas visiem LMG serverio bendruomenės nariams, kad leido mokintis iš jų, leido mokinti kitus ka išmokau iš kitų ir už visas nuostabias akimirkas <3.

O čia pora atsiminimų su dauguma serverio žaidėju

Spoiler

Nu ir jau paskui tingėjau ieškoti

Manau patiko pasižiūrėti video nes man tai prisiminti buvo smagu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prasvaisčiau savo žaidimą neutraliose, tik po grįžimo pernai lapkritį pradėjau veiksmuose dalyvaut, ko pasekoje ir vienos įdomiausių valandų lmg ir buvo praleista.

Šitas videkas įsiminė tiesiog dėl pačios akimirkos. Linkėjimai mano pd, nedaug ir neilgam, bet smagiai ir produktyviai:

Ladbroke Grove dienos, kur jei ne kelių egocentriškų bahūrų su god complex bandymai primest kažką ir pi5t protą, kažkas būtų gavęsi. Per daug distrakcijų ir per daug tamsus periodas man ten buvo, kad ant visų piktas buvau, tipo kažkam įrodyt kažką norėjau, bet realiai tiesiog pasigaidinau su gauja pats:D Dq skečui ir hoperiui.

Radistai, kur tiesiog būrėm žmones aplink ir be jokių pykčių ten viskas buvo (nors irgi, keli su god complex žmonės tiesiog bandė viską supi5t). Dėkui Iglei už pagalbą, ne kiek žaidime, bet apskritai padedant išsilaikyt čia ir bent kiek pagyvint servą.

Fotkių irgi neturiu, realiai viską ištrynęs, kas liko tarp lmg prisiminimų (aišku, yra vienos gaujos planuota istorija su sąlyga, kad kitam projekte pareigų nepasiimsiu ir lmg atsigaus, bet dugnas pramuštas ir dar juodesnė skylė išryškėjo), bet nėra to blogo, kas nepavirstų visišku dugnu ir projekto klinikine mirtim, diagnozuota jau prieš įvažiuojant į ligoninę. 

Projektas visuomet išsiskyrė dėl žmonių, bet vasario - balandžio mėnesiais čia tiesiog pavirto toxic simpynu, kur realiai net tie, iš kurių to mažiausiai buvo galima tikėtis, kaip per bado žaidynes vaikėsi vieno žmogaus. Visiškai ne tas projektas, į kurį mes visi atėjom.

Linkėjimai bratūxom (žino patys, kam skirta, keli tokie tik ir telikę), o laido riteriam ir dėl savo gyvenimo nepatenkintiem aborigenam palinkėsiu atrast save, mąstyt plačiau nei pats gyvenimas, pamiršt toksiškus žmones čia ir arba eit kur kitur žaist, arba padžiaut sampą apskritai. Nelaikau nei kiek piktų minčių savy apie kiekvieną, aš pasuoju, tad geriau nešnekėkit apie mane ir man artimus žmones už nugaros ir pamirškit mane taip, kaip aš jus pamiršau. Nebrandžiai atrodot, o kalbat apie tokius gražius tikslus. Nesat blogi žmonės, tiesiog esat jūsų pačių sukurtos aplinkos produktas. Linkėt kitiem, juolab - silpnesniem už save - pastipt ir užsilenkt yra nebrandu ir šlykštu, kai patys na"ui su dar didesnėm problemom tvarkotės.

Va jum LMG, tobulai netobulas peizažas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oj gražiausių prisiminu iš lmg buvo begales daug,prisimenu kai atradau šitą serverį ir uzejau visų pirma patiko ūkininko darbas :D parodė kur jis randasi nu ir taip pradėjau lošti,laikui bėgant jau daug žinojau kas kur,nu taip ir pradėjau su visais susipažinti rinktis mūsų Chebra xDnu ir pradėjom daryti kaip sakant nesąmones,pradėjau būtų žvejyboje senoji žvejyba geriausia !!! Nu ir ką pradėjau nervoti žmonės,mašinas į vandenuka stumdavom ar su kokiu mechaniku susitardavom ir taip priziurejom zvejyba,mano geriausias laikas praleistas lmg žvejyboje (lmg) be to daug smagių gerų zaideju čia sutikau,tiesiog laikas čia buvo nuostabus,prisiminimai,būtų smagu kad vėl taip bet deje,laikas bėga ir adios amigos lmg :( gaila jokių nuotraukų nebėra tiek metų pralosusi samp,bent jau žodis lmg bus prisiminimai kad ten rinkosi Geriausi samp Chebra 8) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausias laikas sampe man buvo 2016-2019 metais, draugiški žaidėjai, pirmieji draugai sampe, bei pirmasis direktorius. Prisimenu savo laikus, kai siekiau labai ilga laika taksi pavaduotojo pareigų, bet vis nepavykdavo gal motyvacijos trukdavo, na dabar nepasakysiu, bet galiausiai pasiekiau, aišku teko pabuti ne tiek ilgai kiek norėjosi, bet direktoriaus duonos tikrai teko paragauti. Prisimenus tuos laikus kai Dangiriukas skraidydavo per visa hoteli, ir visi ant jo pikdavo :D Uoj buvo tikrai linksma daug nepapasakosi, bet tikrai nepamiršiu Tony_Grein, Reginos, bei mūsų mylimiausios direktorių prižiurėtojos. Tad manau atėjo jau tas laikas jai keletas įdomiu prisimenu reikia pasilikti sau, kažkur toli toki kompiuteryje, jog kartais užeidamas, galėtum pasižiuret ir prisiminti kokie gi buvo laikai, kai neeidavai net į mokykla, kad pažaisti, sededavai per nakti kad laukti restarto. Tad noriu visiems padėkoti su kuriais žaidime teko bendrauti arba linksmai praleisti laika, ačiū jums. Ir viso geriausio jums, gal kada LMG atgys? Ir mes vėl visi pasimatysim? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne kartą jau postintas mano video, bet vienas iš linksmiausių mano pagautų kadrų, taigi kaip gi jo čia nepatalpinus :D  Ir kaip gi nepaminėti visų serverio draugų ir linksmai praleisto laiko su jais? Manau tai svarbiausias dalykas šiame serverį. Ir taip pat porą mano cringe editų kuriems tikriausiai reikia konteksto, na bet kam reikės tas supras, ane @Nikita_Kolesnicenko:*

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug būtų galima vardinti, nuo pat Jamalio fūrų ir dar atgal, bet paliksiu porą foto kurios liudyja dalykus kurie turbūt bus širdį dar ilgai.

@Gvidas_Boomeris

Ir žinoma šitie...:

AkDFTX4.png

3ky5DUy.png

b2c0f1207c3e417256cba0d41594ff09287.png

726be639ae65cda7464bd1c14b6c3404823.png

kBQtxEV.png

laYaHAq.png

Supratot žodžiu, šitie laikai. Net nežadu minėt čia nei DP, nei GP, nes tos pareigos palyginus su šitom gaujom ir t.t. Taip smarkiai išblanksta, jog galėčiau sakyt, jog tų pareigų net neturėjau. Žinom manau visi jau, kad to pakartot nebeišeis niekada, tad smagu bus po kažkurio laiko bent į fotkes akį užmest.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas, kolegos. Turbūt kiekvienam yra maloniausias prisiminimas, tai užėmus kokias nors pareigas, patys pirmieji pavaduotojai ar direktoriai. Mano pačio kelias projekte prasidėjo su vienu draugu, bet patys pirmieji tikslai, kitaip sakant kelias link teisėsaugos valdžios pareigų kartu su @Mat_Himplin su šiuo nuostabiu ir maloniu žmogumi, pradėjome savo kelia kartu lygtais pas Dzynkta ar Ereboseri PD/FTB eroje, bet galu gale pasižiūrėjus, Gytis žymiai daugiau pasiekė už mane šiame projekte, nors ir pradėjome kartu kelia link tikslų.

O čia pora prisiminimų iš mūsų kartu su Mag'u ir Himpliu sukurtos policijos eros:

Spoiler

43 prisijungusių darbuotojų - https://prnt.sc/1yw727s

Nuotrauka iš veiklos - https://imgur.com/a/XSv0kst

Video - 

Čia kiti prisiminimai:

Spoiler

Didelis AČIŪ šiems abiem žmonėms už pasitikėjimą ir suteikimą pabūti pavaduotojo pareigose - @Mat_Himplin ir @Eimis_Mag

Didelis AČIŪ ir pačiai LMG.lt serverio bendruomenei, su kuriais manau visi užaugome ir praleidome didelį smagu bei malonu savo vaikystės laiką. Kiekvienas turėjome tokių dienų, kuriuose tik laukdavom to momento, kada galėsim prisijungti į šį serverį. Serveris tikrai daug pasiekė ir pasižymėjo ne vienam žmogui ir tikrai liks daugeliui žmonių atmintyje. Nes juk MES sukūrėme šito serverio prisiminimus ir pačia istoriją ir tik dėka MŪSŲ šis serveris tiek ištempė. Tuo pačiu padėkokime Edgarui ir Evaldui, kurie pradėjo šio serverio istoriją, nes jų dėka turėjome galimybę prisijungti į šį nuostabu serverį ir patirti tai ko, dabar daugelis nepatirs. Todėl pamiršus visus pykčius ir nuodėmes, pasidžiaukime, tai ką sukūrėme PATYS, juk 11 metų yra tikrai daug. Sėkmės visiems gyvenime šio serverio bendruomenės žmonėms, likite sveiki ir džiaukitės gyvenimu.

#MesEsameIstorija(lmg)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausi laikai bv swatuose kada per chata nerode kiek staru dedi , ir kam bauda duodi. Tesiog golden era buvo, ir tada protingi gangsteriai niekada nesedejo jaile , nes žinojo kur galima gaut baudele. Dyleriams stogu buvom kad galetu normaliai narkus pardavinet . Geri laikai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip dyl drk, pav buvau, bei limonus, duomenų bazes, bei acc pardavinėjau ir virš 300€ pasidariau, ot buvo laikai. Aišku tai tik žaidimas kuris tik laika prastumti, bet lieka smagus prisiminimai. Visko buvo, kad ir per rr namus, biznius rasdavom su kitais xD. Taktikas kurdavom kada +- atsiras. Dar per dainavimo eventa skina buvau laimėjęs, bet vėliau susibugino xDd. Ts vakarai bazarų kovos, kaip Meškis grybavo, Gholas prisigėręs nesuprato kas darosi ir t.t, o Danik_Strim bandė grobimą daryti, o polikonas klasė rodė eh seni geri laikai xD. Ko tik nebuvo xD. 

897152d2bbeec2732c892e2c8956bb41881.png

34bcf6215d34db0202d08512e0ca9158530.png

03b6ead5beeac05ddc59e6ff683617ca953.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trumpai aiškiai pasakysiu asmeniškai geriausios akimirkos yra visos iš 2013-2017 metų, o vėliau po biški viskas ėjo link to kokia dabar yra situacija serveryje. Tiesiog noriu visiems padėkoti už smagiai praleistą laiką, dabar viską tiesiog pasiliksim kažkur giliai atsiminimuose, foto albumuose :) Tai kas jau buvo, daugiau niekada nebus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai hello, hello kadangi užpiso bežaist tą CS:GO tai kažkaip netikėtai užsukau patikrint Forumą ir radau šią skiltį tai pasireikšiu ir aš. Kadangi su LMG esu nuo 2015 metų kai dar buvau eilinis cypliukas tai turėjau daug gerų ir įsimintinų akimirkų. Pradėsiu nuo to, kad kai atėjau į serverį baisiai Grindinau ir norėjau būti visiškai on top kaip sakant tačiau atradau žmones kurie man padėjo (Žinoma nicku neatsiminsiu nes praėjo daug laiko). Kiekviena naktį ir kiekviena diena sedėdavau serveryje ir mėgaudavausi kiekviena šią akimirką, kad gyvuoja šitoks serveris, Vienų pačių geriausiu akimirkų buvo būtent Fūristu era (Taip ogi neprisimenu nicko Direktoriaus) kurioje praleidau gan tikrai ilga laika kiekviena diena būdavo veiksmas, treinuotės ir visos kitos veiklos kurios priversdavo mesti visus reikalus ir jungtis padėti chebrai. Noriu padėkoti tikrai ir serverio žaidėjams kaip @Bass__Booster kuris tikrai maloniai padėdavo ir šiaip nedaug bendravę, bet tikrai zjbs žmogus esi. @Rytis__Carbonnoriu ir tau padėkoti už visa pagalba bei, kad įsijungdavai į Radistu laidas su savo gerais prikolais. @Deivis_Razer tikrai ir tau dėkui už FTB  laikus ir visus kitus. @Pinky_Boy oi Pinkiau dėkui ir tau už nuostabius laikus dėl tavęs ir savo tačke nusidažiau rožine spalva :D Taip ogi dėkoju visiems LMG Sampo žaidėjams už puikias akimirkas kurias visada prisiminsiu be jūsų nebūtu ir šių visų puikių akimirkų kurias padarem šiame serveryje. Tikiuosi sutikt ir naujame LMG projekte ir padaryti tikrai puikia nauja era. Ačiū jums už viska stengiausi išdėstyt kuo trumpiau ir neišsiplėst. Peace.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaujose sukdamas veiksma kaifavau.

Cali Avenue 187 - pirmoji gauja kuri labiausiai man strigusi vadinu ja pirmaja savo gauja, aisku buvo tu gauju ir pries kurios irasytos taip pogi i istorijas bet tada i gaujas ziurejau visai kitaip gaujose sedejau jau gal nuo 2016.

Coacho Šarlotės - koala pamenu pakvietė pajudėt tada buvau roves šiektiek pertraukos nuo sampo bam kažkoks Karter ir Balonke serva valde tais bbž aš iki šarlotčiu ju nežinojo kaip sakoma buvo randomai man jie, bet poto pamačiau kas per fruktai :D nu tai va šarlotėse buvo konkretus judesys per ta kara Hostui kojas nutraukė granata. Uždarėm gauja tada nepamenu ar firmoj pas kažka judėjau ar šokau i pertrauka *Myliu LMG.lt* znim.

Beltranai - ajna na stumykla konkreti :D pirmose beltranose su švogerio skinu begdavo mentai mane pamate nes aš starus jiem dedavau o ne jie man. Turejo jau tada i istorija but irasyti bet po antru Beltranu galiu pasakyt kad antri beltranai turi tikrai grazesne istorija nei turetu pirmose nes pirmose buvo nubausti mentai o antrose jau i straubli vel gavo Hostas kadangi jau po šarlotčiu kojas buvo prarades tai dabar ir vezimely atemem (gandai sklinda, kad rankom vaikšto daba)

aj buvo toks etaps kai Kaiseris dirika paliko susinervines del dp taisykliu berods nu bet Turko furom i straubli reikejo duot Basketui irgi uzmest pora nes su savo medikais nesamones isdarinet pradejo kol kaiseris dyriks dyl buvo bande ji ten reketuot ten atiminet medikus ir t.t. kazkaip tai reikejo kazko kad galetume spaudimo oficialiai kazkaip paduot nu tai sakau gauja atidarom kaiseris saka koke pusbratkiui parasau kuris kitam projekte turejo gauja sakau tava gauja galiu lmg atidaryt sako bazaras nu tai parasau kaiseriui sakau KAMANDA X tas saka Cj Gedas nepatvirtins, parasau tam tas okei sukit veiksma bam gauja yra spaudima davem konkrecei servui furistu furos uzrakintos 24/7 mediku masinos irgi furistai pasikrovimo neturi basketas ten paliko greit dirika Turkas laike bet ten su 2-3 darbuotojais nu dar Edwa dp buvo ta uzbaninom ten uz kazka. ZODZIU PRADĖJO ZMONES SKUSTIS VISKAS DAĖJO IKI KEŠOS AR FRANKLINO TAI TIE PRADĖJO GEDUI KNIST PROTA KAD TAS GAUJA PRIZIURETU MUSU (tas tai labiausiai isiminė) :D gauja egzistavo gal 2-3d per tiek laiko padarem tiek kiek kiti per menesi :D 

tu gauju buvo daug bet va kurios labiausiai isiminė

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

trumpai drūtai - lmg.fm. būta visko, būta visokių, bet geriau už mane - nepadaryta, nors sveikintina, kad bandyta. 3 metų "SAMP istorija praleista Radijoje atrodė kvaila, bet kuomet apsižvalgai dabar - tiek daug fantastiškų, kūrybingų ir nuostabių žmonių sutikta, su kuriais tęsiami pradėti projektai, tik, kitame amplua. na, pasinaudodamas proga dar noriu pasakyti, jog Auris_Gasol yra asmuo, kuris neturi gyvenimo. Jeigu reikėtų įvardinti du žmones, kurie neturi gyvenimo, tai Auris_Gasol ir Egidijus_Keza. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar

• Aktyvių narių   0 nariai

No registered users viewing this page.